Parteneri

Garaventa LIFT

http://www.garaventa-coswatt.it/
Garaventa Lift, cu sediul la Milano, face parte din Grupul Garaventa, unul din liderii mondiali in domeniul instalatiilor de ridicat. Special pentru persoanele cu mobilitate limitata, Garaventa proiecteaza si produce elevatoare platforma pentru  accesibilizarea scarilor sau pentru alte cai de acces cu obstacole arhitecturale, lifturi usoare de interior si de exterior. Punctele forte ale intreprinderii Garaventa sunt inalta calitate de productie si finisaj, competenta profesionala, capacitatea de gasi cele mai bune solutii pentru cele mai dificile probleme si punctualitate fata de clienti si parteneri.

Acces BDD din Marea Britanie

http://www.accessbdd.com
Unul dintre cei mai buni producatori din Europa de elevatoare usoare pentru locatii private si platforme ridicatoare pentru persoane cu dizabilitati. Furnizeaza produsele doar prin intermediul retelei exclusive de dealeri autorizati. Elevatoarele tip scaun furnizate de Acces BDD, sunt construite in colaborare cu Thyssenkrupp si sunt cele mai tehnice si mai fiabile din gama lor.

Lehner Lifttechnik din Austria

http://www.lehner-lifttechnik.at/de
De peste 25 de ani Lehner Lifttechnik GmbH este specializată în dezvoltarea si producerea elevatoarelor de tipul platformelor servoscara, platforme verticale si elevatoare pentru piscina, pentru depăsirea barierelor arhitecturale si îmbunătătirea calitatii vietii. Elevatoarele produse de Lehner Lifttechnik au o fiabilitate deosebita, sunt de înaltă calitate si sunt folosite de persoanele cu mobilitate redusa, în întreaga lume. Lehner Lifttechnik ofera clientilor intotdeauna cea mai buna calitate la preturi corecte.

SKG Mettalschneider

http://www.skg-lifts.de
SKG  Metallschneider există de 135 de ani. În acest timp, ne-am dezvoltat în mod durabil poziția noastră în constructia ascensoarele de marfa. Baza companiei noastre a fost intodeauna lucrătorii cu experiență. Suntem mândri de istoria companiei, de produsele noastre și, mai presus de toate, de relațiile bune cu clienții noștri. Cu plăcere și motivație, așteptăm cu nerăbdare provocările viitorului, în care ne-ar plăcea să vă avem în calitate de clienți. Personalul din departamentul de vânzări, din zona de construcție și de producție, cu experiența si priceperea lor, au placerea sa va asigure servicii optime de asistența.

IDRAL din Italia

http://www.idral.it
IDRAL SpA este partenerul ideal pentru obiecte sanitare. IDRAL a început productia în 1970, ca o întreprindere specializata în sectorul instalatiilor sanitare clasice, pentru uz privat si comunităti publice. Astăzi IDRAL este sinonim cu inovatia si tehnologia de mare calitate, si se deosebeste de alti producatori prin elaboratul design in stil italian. IDRAL are o mare experienta in proiectarea si fabricarea obiectelor sanitare si sistemelor ajutatoare, special concepute pentru a fi utilizate de catre persoanele cu dizabilitati. Raportul pret calitate este intodeauna favorabil clientului.

M.Bartels Reha Im-& Export GmbH

https://www.reha-europe.com/de/
M.Bartels Reha Im-& Export GmbH este responsabil pentru distribuția pe piata europeană a vehiculelor de scări pentru persoane cu dizabilitati produse de producătorul japonez Sunwa LTD. Gama de produse Sunwa se extinde de la scaune pentru evacuare – numai transport descendent in situatii de urgenta, scaune manuale sau motorizate pentru transport pe scări a persoanelor care au dificultăți în urcarea scărilor și, în cele din urmă, la vehicule motorizate, dotate cu senile din cauciuc, care pot transporta o persoana in scaun rulant.

TGR

http://www.tgr.it
TGR este o companie italiana lider, care produce și comercializează o gamă largă de dispozitive, masini si servicii pentru a garanta satisfacția clienților, de cele mai multe ori persoane cu nevoi speciale. TGR folseste tehnologii avansate pentru atingerea scopurilor si este definita de precizie, funcționalitate și securitate. In procesul de fabricatie, TGR foloseste materiale durabile, iar fabricatele sunt bine finisate. Vehiculele pentru transport pe scari persoane in scaun rulant, fabricate de TGR sunt produse inovatoare, oferind pe langa autonomie si satisfactia unui excelent raport pret-calitate.

Cauta in site